Åk till fjällen i påsk

Att åka till fjällen över påsk är ett perfekt sätt att få njuta lite mer av vintern och de vintersporter som finns. Du kan åka skoter eller slalom, eller bara ta en tur med barnen till skidbacken.

Var finns bästa skidbacken?

Det råder delade meningar om vilken som är den bästa skidorten och det är egentligen väldigt individuellt då vi alla har olika preferenser. Några gillar bra after-ski medan andra vill ha en mysig, lugn plats att slappna av på med familjen.

Förbered dig väl inför resan

Det är viktigt att du förbereder dig väl innan du beger dig till fjällen då du kan räkna med bitande kyla, speciellt om du ger dig ut i snön. Du behöver därför ha bra kläder som håller dig varm och torr under alla aktiviteter. När det kommer till kläder och utrustning har du gott om möjligheter att hitta passande på nätet. Online är utbudet stort och prisvärt. Om ni ska bo i en fjällstuga med självhushåll behöver du också ta med dig matvaror. Även om ni kan köpa mat på plats kan det vara skönt att ha allting med sig för att kunna njuta till fullo av aktiviteterna som erbjuds.