Vad ska ni göra på semestern?

Sommaren är här och en del kanske tar ut en tidig semester i år och andra väljer att vänta och ta ut sin semester senare i år. Vad ska ni göra på semestern? Alla har vi olika intressen och det är nog många som sitter och planerar sin semester just nu. Vi ger er några tips på saker som ni kan göra.

Åk till fjällen

Om ni aldrig varit till fjälls så kanske det är vad ni ska göra denna sommar. Att åka och fjällvandra är något som passar alla oavsett ålder och vilken kondition man har. Man kan ta kortare dagsturer eller ge sig ut på en längre vandring med övernattningar. Det finns alla möjligheter till olika alternativ. Bor ni längst i söder så kan ni flyga upp exempelvis till Kiruna för att ta er vidare upp mot Abisko Fjällstation och njuta av den natur som finns där. Bor ni längre upp i landet så kanske ni kan ta egen bil och åka till närmast fjällort.

Semestra hemmavid

Kanske det blir en semester hemmavid i år. Det kan finnas flertalet platser runt hörnet som ni inte har besökt. Det kan vara lätta att man blir lite hemmablind och missar guldkornen som finns för att man inte har kollat upp dessa. Semestra hemma är inte det sämsta utan kan ge massor med härliga upplevelser.